Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 9 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Vandbakkelser med lakserogn

 

Vandbakkelser med lakserogn
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Vandbakkelser med lakserogn

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
1 dl. Vand
50 g. Smør
5 spsk. Hvedemel
1 knps. Salt
1 stk. Æg
- FYLD:
75 g. Karolines flødeost
- Evt. mælk
50 g. Lakserogn
1 tsk. Dild
2 knsp. Cayennepeber
1 knsp.. Salt
250 g. Grønne asparges i halve
5 dl. Vand
1 knsp. Salt
- . Fintstrimlet icebergsalat
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Bring vand og smør i kog i en gryde. Tilsæt mel og salt. Rør dejen godt så den slipper gryde og ske. Lad dejen køle lidt af. Pisk ægget let sammen og rør det i dejen lidt efter lidt. Sæt med 2 skeer 12 små boller på en plade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen. Åbn ikke lågen de første 20 min. af bagetiden.

Fyld: Rør evt. flødeosten blød med mælk. Tilsæt lakserogn, dild og cayennepeber. Stil fyldet tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Kom aspargeserne i kogende vand tilsat salt og kog dem i 2-3 min.

Flæk vandbakkelserne og kom fyldet i. Anret dem med icebergsalat og asparges.

 

 
Bemærkninger:

Tip:

I stedet for lakserogn kan anvendes ufarvet kaviar, udelad da salt.

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
3 + 5 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 4886