Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 32 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Vandbakkelser med lakserogn

 

Vandbakkelser med lakserogn
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Vandbakkelser med lakserogn

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
1 dl. Vand
50 g. Smør
5 spsk. Hvedemel
1 knps. Salt
1 stk. Æg
- FYLD:
75 g. Karolines flødeost
- Evt. mælk
50 g. Lakserogn
1 tsk. Dild
2 knsp. Cayennepeber
1 knsp.. Salt
250 g. Grønne asparges i halve
5 dl. Vand
1 knsp. Salt
- . Fintstrimlet icebergsalat
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Bring vand og smør i kog i en gryde. Tilsæt mel og salt. Rør dejen godt så den slipper gryde og ske. Lad dejen køle lidt af. Pisk ægget let sammen og rør det i dejen lidt efter lidt. Sæt med 2 skeer 12 små boller på en plade med bagepapir. Bag vandbakkelserne midt i ovnen. Åbn ikke lågen de første 20 min. af bagetiden.

Fyld: Rør evt. flødeosten blød med mælk. Tilsæt lakserogn, dild og cayennepeber. Stil fyldet tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Kom aspargeserne i kogende vand tilsat salt og kog dem i 2-3 min.

Flæk vandbakkelserne og kom fyldet i. Anret dem med icebergsalat og asparges.

 

 
Bemærkninger:

Tip:

I stedet for lakserogn kan anvendes ufarvet kaviar, udelad da salt.

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
6 + 0 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 4762