Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 8 gæster online

Picture
Picture
 

  Picture Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Parmesankødboller i tomatsauce

 

Parmesankødboller i tomatsauce
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Parmesankødboller i                                                                                                                                           tomatsauce

                                                                               

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
500 g oksefars
1 stk æg
2 dl fintrevet parmesanost
1 fed knust hvidløg
1 tsk salt samt friskkværnet sort peber
1 glas pastasauce med tomat ( 400 g )
1 dl vand
1 dl mælk
400 g tagliatelle
1 dl hakket frisk basilikum
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Rør det hakkede kød med æg, 1 dl. parmesan, hvidløg, salt & peber, rør det godt sammen.

form farsen i hænderne til små kugler

Bring rigelig med vand i kog til pastaen

Bring saucen i kog med vand og mælk i en stor gryde, læg kødbollerne forsigtig i.

Ryst gryden let uden at røre. Kog ved svag varme 8 - 12 min, til de er gennemkogte

Kog pastaen som anvist på pakningen, vend pastaen sammen med kødbollerne

Drys med resten af osten, basilikum samt friskkværnet peber over retten.

 

 

 
Bemærkninger:

Vælg den pastasauce du bedst kan lide  evt. med hvidløg, chili, oliven, løg eller peberfrugt

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
3 + 4 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5419