Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 5 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Picture Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Fyldt mørbrad med pasta

 

Fyldt mørbrad med pasta
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Fyldt mørbrad med pasta

 
 
Ingrediensliste for 5 Portioner:
2 stk Svinemørbrad
1 bundt Bredbladet persille
8 skiver Spegeskinke
150 g. Emmentaler
2 dl. Hvidvin
2 dl. Grøntsagsbouillon
1 ds. Flåede tomater
200 g. Flødeost (Philadelphia)
2 dl. piskefløde
- Salt & cayennepeber
- Pata
- Cherrytomater
- Revet ost
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Skær den istandgjorte mørbrad halvt igennem på den lange led, bred den ud og fyld den med persille, spegeskinke og emmentaler. Luk mørbraden sammen med kødnåle el bomuldssnor og brun den på en pande. Hæld vin og bouillon ved og steg under låg i 10 min, vend og steg yderligere 5 min.

Tag mørbraden op, kom flåede tomater, flødeost og fløde på panden og kog igennem, smag til med krydderier. Skær mørbraden ud og servere med saucen, pasta, cherrytomater og revet ost.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
6 + 4 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 4801