Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 30 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Hindbærris en dessert

 

No Picture
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(1 Vurdering)
Opskriftsbeskrivelse:

Hindbærris en dessert

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
300 g. Hindbær
0DEZIMALSEPERATOR75 dl Sukker
1 dl. Langkornede ris
0DEZIMALSEPERATOR50 tsk. Salt
3 dl. Vand
3 dl. Piskefløde
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Bland hindbær og sukker, og kog ved ganske svag varme i 5 min. Hindbærrene må ikke koge ud, lad hindbærrene blive kolde.

Bring letsaltet vand i kog og kom risene i. Kog dem i 12-15 min. Tag dem fra varmen og rør dem løse. Lad risene svale.

Pisk fløden til skum og vend de kolde ris i.

Kom halvdelen af risene i portionsglas eller i en skål og kom det meste af hindbærrene herpå. Dæk med resten af risene.

Pynt med lidt hindbær før serveringen.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
0 + 4 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5266