Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 29 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Fersken – Flødeskum Trifli

 

Fersken – Flødeskum  Trifli
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Fersken – Flødeskum  Trifli

 
Flere billeder
Yderligere billede 1
 
 
Ingrediensliste for 8 Portioner:
1 hel Sandkage skåret i tern
- Lidt knuste makroner
825 g. Fersken i skiver, fra dåse
1 dl. Marsalavin, ferskenlikør eller Grand Marnier
2DEZIMALSEPERATOR50 dl. Piskefløde
200 g. Mascarpone
25 g. Ristede mandelflager eller hasselnøddeflager
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Kom sandkageterninger og makroner i en skål, der rummer 2 l. Pres dem fast sammen. Afdryp fersknerne, gem 1¼ dl af saften. Bland saften med vinen og dryp det ud over kagen. Fordel fersknerne over kagen, pisk fløden til blødt skum, tilsæt mascarponen, og pisk til det akkurat er blandet, glat det ud over fersknerne. Sæt det koldt i en time, så smagen kan udvikle sig. Drys med mandler lige før servering.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
1 + 7 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5266