Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 7 gæster online

Picture
Picture
 

  Picture Picture Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Wok kylling med svampe og basilikum

 

Wok kylling med svampe og basilikum
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Wok kylling med svampe og basilikum

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
2 spsk. Jordnøddeolie
500 g. Kyllingebryst
2 stk. Porrer
150 g. Blandede svampe
1 stk. lille rød peberfrugt
1 stk. lille gul peberfrugt
8 stk. Cherrytomater
100 g. Babymajs
2 spsk. Tør, lys sherry eller lys vermouth
3 spsk. Citronsaft
1 spsk. Hakket, frisk persille
25 g. Hakket, frisk basilikum
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Skær kyllingebrystet i strimler og porrer og majs i tynde, skrå skiver. Udkern peberfrugterne og skær dem ligeledes i skiver.

Varm en wok eller sauterpande op og tilsæt jordnøddeolie. Når olien er rygende varm, sauteres kyllingekødet i 3 min., til det bliver hvidt. Tag det op med en hulske, stil det til side og hold det varmt.

Kom porrer, svampe, peberfrugter, cherrytomater og majs i panden og sauter i 2-3 min., til grøntsagerne er møre, men stadig sprøde.

Tilsæt sherry/vermouth, citronsaft og krydderurter og steg videre i ½ min. Læg kyllingekødet tilbage i panden og varm det igennem i ca. 1 minut.

 

 
Bemærkninger:

Tip:

Der kan bruges enten sherry eller vermouth i denne ret – Prøv begge dele, og vurder selv, hvad der passer dig bedst. Kinesiske ægnudler er den bedste form for tilbehør her.

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
9 + 4 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 4801