Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 17 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Reje- og Svinekødsgumbo

 

Reje- og Svinekødsgumbo
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(1 Vurdering)
Opskriftsbeskrivelse:

Reje- og Svinekødsgumbo

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
300 g skalrejer. pil og gem skallerne
1 bundt persillestilke
8 sorte peberkorn
350 g svinekød magert og i 2 cm. terninger
1 spsk. olie
1 tsk. salt
1 stk. løg, finthakket
2 fed hvidløg, presset
250 g okra ( ladyfingers )
1 spsk. olie
1 stk. frisk chillipeber, finthakket
250 g tomater i tynde skiver
3 spsk. hakket persille
2 spsk. limesaft
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Kom rejeskaller og- hoveder i en gryde med 1 liter. vand sammen med persillestilke og peberkorn. Bring det i kog og småkog i 20 min. Si væsken og smid affaldet væk. Stil fonden til side. Brun kødet i olien. Drys salt på og svits løg og hvidløg i 5 min. Kom kødblandingen og rejefonden i en gryde, læg låg på og kog 45 - 90 min.  afhængigt af kødtypen. Svits okra meget hurtigt over stærk varme indtil de er ,,brændt´´ brug så lidt fedstof som muligt. Tisæt chillipeber og steg ½ min.. hæld det i kødblandingen og tilsæt tomater, persille, limesaft, og de pillede rejer. Bring gumboen i kog og servér den straks med kogte ris eller groft brød.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
8 + 1 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5417