Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 9 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Picture Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Tajine med kalv

 

Tajine med kalv
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(1 Vurdering)
Opskriftsbeskrivelse:

Tajine med kalv

 
Flere billeder
Yderligere billede 1 Yderligere billede 2 Yderligere billede 3
 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
150 g. Udstenede svesker
75 g. Tørrede abrikoser
500 g. Kalvesmåkød
2 spsk. Olivenolie
1 stk. Løg - stort
1 tsk. Peber
1 tsk. Kanel
1 tsk. Spidskommen
1 knsp. Stødt Ingefær
1 Hel Nellike
1 tsk. Salt
3 dl. Vand
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Udblød svesker og abrikoser i en time i koldt vand. Skær kødet i terninger og brun dem i en gryde i olien. Hak løget og svits det med. Tilsæt afdryppet tørret frugt, krydderier, salt og vand.

Lad retten simre ca. 1 time under låg, til kødet er mørt og frugten let udkogt. Smag til med salt.

 

 
Bemærkninger:

Servering:

Server med løse ris eller couscous til.

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
5 + 0 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5263