Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 31 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Delizie del Piemonte

 

Delizie del Piemonte
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering:  Point 1Point 2Point 3Point 4Point 5
(1 Vurdering)
Opskriftsbeskrivelse:

DELIZIE DEL PIEMONTE

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
12 stk. Lasagneplader
12 skiver tynde kogt skinke
200 g fontina eller anden god smelteost
300 g courgette
2 spsk. piskefløde
100 g friskreven parmasanost
- BECHAMELSAUCE:
50 g smør
50 g mel
8 dl. mælk
- friskrevet muskat
- salt og peber
- TOMATSAUCE:
200 g hakkede tomater
1 stk. løg
2 fed hvidløg
1 bdt. persille
- olie
- salt og peber
Portioner:

 

 
Tilberedning:

BECHAMELSAUCE. Smelt smørret og rør melet i, pisk mælken i lidt ad gangen og kog saucen under piskning ved svag varme i ca 5 min. smag til med salt & peber samt muskat.

TOMATSAUCE. Svits finthakket løg og hvidløg i olie, tilsæt tomat og hakket persille. Kog ind for svag varme  i ca. 10 min. Smag til med salt & peber.

Skær courgetten i tynde skiver og steg dem bløde i lidt olie. Sæt ovnen på 200 grader

Kog lasagnepladerne i letsaltet vand tilsat lidt olie i 6 - 8 min. kog kun lidt plader ad gangen så de ikke klistre sammen, tag dem op og læg dem på et viskestykke, pensl dem med piskefløde og drys lidt parmasan over, dæk med tynde skiver fontina ost, courgetter og strimlet skinke.       

Rul dem sammen som en roulade og skær dem i 3 stykker, stil dem på højkant i et ildfast fad og hæld bechamel og tomatsaucen over, drys med resten af parmasanosten og stil fadet i ovnen ca. 15 min. til overfladen er gylden.

 

 

 

 
Bemærkninger:

En god rødvin fra Piemonte, fx Dolcetta d´Alba vil være fremragende til denne ret.

Skal  det gå stærkt med retten kan man købe bechamelsauce eller mornay sauce og et glas tomatsauce samt friske lasagneplader så er retten lavet på den halve tid og så en god skål salat til. Lynhurtig gæstemad

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
4 + 4 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5266