Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 3 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Vinfromage

 

No Picture
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Vinfromage

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
2 stk Æggeblommer
3 spsk. Melis
1 tsk. Citronsaft
3 blade Husblas
1DEZIMALSEPERATOR25 dl. Muskatvin
2 stk. Æggehvider
1DEZIMALSEPERATOR25 dl. Piskefløde
75 g. Valnødder, hakkede
100 g. Fløde/bitter chokolade
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min. Æggeblommer og melis røres helt hvidt, rør citronsaft i. tryk vandet fra husblasen, smelt den over vandbad el direkte i mikroovn, pisk den i æggemassen og hæld derefter vin i, pisk let. Stil den koldt og rør engang imellem. Når fromagen begynder at stivne tilsættes stift piskede hvider samt pisket flødeskum, nødder og chokolade. Stil den koldt.

Pynt med ekstra flødeskum og andet.

 

 
Bemærkninger:

Tip:

Fromagen kan også laves med sød cherry, portvin, søde likører (17-25%), ½ whisky/½ kaffe eller som alkoholfri med druesaft.

Tilberedningstid: 30 minutter - Men skal derefter på køl

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
9 + 7 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 4756