Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 11 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Tyrolersalat

 

Tyrolersalat
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Tyrolersalat

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
125 g. Skinke
1 stk. Syltet agurk
1 stk. Løg
1 stk. Æble
2 stk. Tomater
2 stk. Kogte gulerødder
2 stk. Hårdkogte æg
- DRESSING:
100 g. Mayonaise
2 spsk. Fløde
- Salt & peber
- Paprika
- Sennep
- Reven peberrod
- Purløg
- Persille
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Skær skinken i strimler. Hak løget. Skræl æblet. Flå tomaterne. Skær agurk, æble, tomater og gulerødder i strimler. Pil æggene og skær dem i ottendedele. Gem 2 til pynt.

Skil æggeblomme og æggehvide. Hak hviderne og bland dem med skinke og grønsager. Mos æggeblommerne med en gaffel og rør dem med mayonnaise og fløde.

Smag til med krydderier. Hæld dressingen over salaten. Bland finthakket  purløg i.

Lad salaten trække i 30 min. i køleskabet.

Anret den i en glasskål og pynt med æg og persille.

 

 
Bemærkninger:

Servering:

Tyrolersalaten smager godt til aften med et glas koldt øl.

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
1 + 6 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5356