Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 13 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Wok strimler med sesam, chili og nudler

 

Wok strimler med sesam, chili og nudler
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Wok strimler med sesam, chili og nudler

 
 
Ingrediensliste for 2 Portioner:
250 g. Wok strimler af skinkekød
0DEZIMALSEPERATOR50 spsk. Olie, salt & peber
125 g. Ægnudler
1 tsk. Sesamfrø
1 stk. Frisk Chili
1 fed Hvidløg
0DEZIMALSEPERATOR50 spsk. Sesamolie
2 stk. Porrer
3 stk. Gulerødder
1 dl. Bouillon eller vand
2 spsk. Sojasauce
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skyl nudlerne i koldt vand og hæld dem i et dørslag.

Rist sesamfrø på en tør pande.

Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Varm olien i en wok eller på en stor pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe, før det vendes. Kødet brunes 1-1½ min ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber.

Svits chili i tynde ringe og knust hvidløg i sesamolie. Tilsæt porrer skåret i tynde skiver og gulerødder, der er halveret og derefter skåret i tynde skrå skiver og lad det stege et par min under omrøring. Spæd med bouillon el vand og lad det koge ved svag varme, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.

Tilsæt kød og sojasauce og vend nudlerne i.

Lad retten blive gennemvarm. Drys til sidst med sesamfrø.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
6 + 3 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5366