Mad Uden Grænser

Login



Hvor mange er online
Vi har 7 gæster online

Picture
Picture
 

  Forrige opskrift Næste opskrift Udskriv Email Opret PDF udfra opskrift Download opskrift for deling
 
Kyllingebryst på ananas m/ paprikastegte toastbrød

 

No Picture
 
Forfatter af opskriften: Steen Soelberg
Vurdering: Ingen vurdering
Opskriftsbeskrivelse:

Kyllingebryst på ananas m/ paprikastegte toastbrød

 
 
Ingrediensliste for 4 Portioner:
4 skiver Ananas
300 g. Kyllingekød
2 dl. Piskefløde
- Karry
2 spsk. Mayonaise
- Chutney eller ananassaft
- Salat
- Rejer
- Asparges
4 stk. Toastbrød
- Margarine
- Paprika
Portioner:

 

 
Tilberedning:

Kog kødet i let saltet vand, lad det blive koldt.

 Dressing:

Mayonaise rørt sammen med lidt karry og lidt chutney. Bland det med stiftpisket fløde, evt. creme fraiche.

Anret en ananasring på lidt salatblade. Skær det kolde kød i pæne skiver og anret det på ananasringen sammen med lidt skåret salat. Hæld dressingen halvt over kødet, pynt med rejer, tomat eller andet pynt.

Steg brødet i rigeligt margarine, drys med paprika under stegningen.

 

 
Bemærkninger:
Ingen beskrivelse tilgængelig

 

 
Detail feed in/out SHOW/CLOSE DETAILS
Opskriftsvurdering
1 (dårlig) 1
Picture
2
PicturePicture
3
PicturePicturePicture
4
PicturePicturePicturePicture
5
PicturePicturePicturePicturePicture
5 (meget god)


Kommentarforfatter Kommentar
8 + 7 =

 


 

Nyhedsbrev
Soelbergs - Nyhedsmail


Modtag HTML?

Besøgende
Medlemmer : 2
Indhold : 2
Indholdsvisningshits : 5416